Odžić: Na godišnjicu zločina u Štrpcima, Vučićev politički klovn maše po Podgorici sa tri prsta

"Šta na to ima da kaže navodni 'predsjednik svih građana' koji je i omogućio 'vojvodi' da prigrabi dio vlasti. Šta na to kažu čuvari bezbjednosnog sektora, iz redova časnih Demokrata? Da li premijer Spajić podržava Dodika i Mandića, ili možda ni to nije gledao, kao što ne gleda odbore za bezbjednost?"

6853 pregleda 35 reakcija 35 komentar(a)
Odžić, Foto: SDP
Odžić, Foto: SDP

Doživjeli smo da na godišnjicu zločina nad nesrpskim putnicima voza koji je zaustavljen u Štrpcima, Vučićev politički klovn maše po Podgorici sa tri prsta prijeteći "srpskim svetom", saopštio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić.

On je kazao da poziva aktere vladajuće većine da se oglase da li podržavaju, kako kažu, današnju promociju "srpskog sveta" u Skupštini Crne Gore.

"Šta na to ima da kaže navodni 'predsjednik svih građana' koji je i omogućio 'vojvodi' da prigrabi dio vlasti. Šta na to kažu čuvari bezbjednosnog sektora, iz redova časnih Demokrata? Da li premijer Spajić podržava Dodika i Mandića, ili možda ni to nije gledao, kao što ne gleda odbore za bezbjednost?", navodi se u saopštenju.

"Draga gospodo, ako mislite da ćemo u Evropu kroz promociju velikodržavnih projekata, produbljujući podjele i mržnju među već podijeljenim stanovništvom, onda ste ili naivni i politički licjemjerni. Okanimo se podjela, dajte da svi zajednički damo doprinos da Crna Gora bude prva naredna članica EU", zaključuje se.

Bonus video: