DPS Bijelo Polje: Vlada ignorisala godišnjicu zločina u Štrpcima

"Zgranuti takvim obrazloženjem, postavljamo pitanje da li je Vladi i njenim ministrima važniji ručak od pijeteta prema žrtvama ovog stravičnog zločina? Za one čiji koalicioni partneri rado dočekuju Dodika, odgovor je vrlo izvjestan"

9374 pregleda 8 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Iako su predstavnici Vlade Crne Gore, na čelu sa ministrom zdravlja Vojislavom Šimunom boravili danas u Bijelom Polju, poklanjanje žrtvama zločina u Štrpcima izostalo je zbog "unaprijed zakazanog ručka", saopšteno je iz Klub odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Bijelo Polje.

"Okupljanjem kod spomen obilježja "Sat života", građani Bijelog Polja obilježili su 31. godišnjicu sjećanja na 20 žrtava otmice sa stanice Štrpci. Sjenima žrtava poklonili su se predstavnici društvenog i političkog života, ali kultura sjećanja izgleda ne stanuje u redovima bjelopoljske opozicije i crnogorske Vlade", navodi se u saopštenju.

"Zgranuti takvim obrazloženjem, postavljamo pitanje da li je Vladi i njenim ministrima važniji ručak od pijeteta prema žrtvama ovog stravičnog zločina? Za one čiji koalicioni partneri rado dočekuju Dodika, odgovor je vrlo izvjestan", zaključuje se.

Bonus video: