Čarapić: Klub poslanika PES ne podržava predlog DPS za smjenu Mandića

"Iz objektivnih nemogućnosti da primijenimo jednaki aršin pri razmatranju vaše inicijative, a sve u skladu sa dokumentom u prilogu, ovim putem vas obavještavamo da ne podržavamo vaš preldog da se Andrija Mandić razriješi dužnosti predsjednika Skupštine Crne Gore", piše u odgovoru koji je Čarapić uputio klubu poslanika DPS

41958 pregleda 187 reakcija 79 komentar(a)
Čarapić, Foto: Boris Pejović
Čarapić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik kluba poslanika Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić odgovorio je Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da ne podržavaju njihov predlog za smjenu predsjednika Skupštine Andrije Mandića.

"Iz objektivnih nemogućnosti da primijenimo jednaki aršin pri razmatranju vaše inicijative, a sve u skladu sa dokumentom u prilogu, ovim putem vas obavještavamo da ne podržavamo vaš preldog da se Andrija Mandić razriješi dužnosti predsjednika Skupštine Crne Gore", piše u odgovoru koji je Čarapić uputio klubu poslanika DPS.

Dokument koji Čarapić pominje u prilogu je fotografija bivšeg lidera DPS-a Mila Đukanovića sa predsjednikom bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Miloradom Dodikom.

Dodik i Đukanović
Dodik i Đukanovićfoto: PES

Šef poslaničkog kluba DPS Andrija Nikolić danas je kazao da su inicijativu za smjenu Mandića proslijedili poslaničkim klubovima.

Predsjedništvo DPS odlučilo je sinoć da ta stranka pokrene inicijativu za razrješenje Mandića.

Bonus video: