Krapović: Bošković je hodajuća afera, svjestan je sopstvenih nepočinstava i njihovih skorih epiloga

"Hodajuća afera, oličena u gospodinu Boškoviću, najbolja je personifikacija bahatog, nedoličnog i neodgovornog odnosa prema državnim funkcijama i državim resursima"

22779 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predrag Bošković je posljednji čovjek u Crnoj Gori koji ima pravo da pominje kičmu, Vojsku Crne Gore i sistem odbrane uopšte, poručio je ministar odbrane Dragan Krapović.

On je reagovao na izjavu Boškovića (DPS) da je Krapović savio kičmu zbog fotelje.

"Crnogorska javnost je upoznata sa mojim jasnim i nedvosmislenim stavovima po ovom pitanju, gdje sam jasno naglasio da ne želim da komentarišem i ocjenjujem dokaze, jer nisam nadležan za tako nešto. Tu nadležnost ima isključivo tužilaštvo i sud shodno Ustavu i zakonu", rekao je Krapović.

Smatra da je zanimljiva, indikativna i sasvim opravdana nervoza Boškovića koji je, kaže, "svjestan sopstvenih nepočinstava i njihovih skorih epiloga".

"Njegove prizemne uvrede plod su navedene nervoze koja mu onemogućava da ispolji onaj minimum dostojanstva koji mu je preostao, dok s moje strane takvo ponašanje, sem prezira, ne budi ništa drugo. Hodajuća afera, oličena u gospodinu Boškoviću, najbolja je personifikacija bahatog, nedoličnog i neodgovornog odnosa prema državnim funkcijama i državim resursima. Stoga me ne čudi da "Udar" dolazi upravo od čovjeka kome su kičma i integritet sinonim za servilnost, lojalnost i posvećenost onoj ideologiji koja komunicira isključivo preko SKAJ-a, pod kodnim imenima i sebičnim interesima", zaključio je ministar.

Bonus video: