Vučurović: Rekonstrukcija Vlade da se dogodi što prije, doprinijeće da se prevaziđu problema u Vladi

"Svi treba da budemo odgovorni, evo već druga polovina marta, a konačno i jun je sjutra. Crnoj Gori su neophodni stabilnost i mir i vjerujemo da će osnažena Vlada jos uspješnije raditi"

13945 pregleda 47 reakcija 47 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Poslanik Nove srpske demokratije (NSD) Jovan Vučurović kazao je da u ovoj partiji smatraju da je važno da se rekonstrukcija Vlade dogodi što prije, a da bi to doprinijelo i prevazilaženju određenih problema u Vladi.

Predsjednik Vlade Milojko Spajić rekao je danas na pres konferenciji da je fokusiran na dobijanje Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR) a da će se nakon toga baviti drugim pitanjima, uključujući i rekonstrukciju Vlade.

"Svi treba da budemo odgovorni, evo već druga polovina marta, a konačno i jun je sjutra. Crnoj Gori su neophodni stabilnost i mir i vjerujemo da će osnažena Vlada jos uspješnije raditi. Uspjeli smo kao parlamentarna većina da ostvarimo odlične rezultate i treba da nastavimo u tom pravcu, a rekonstrukciju vlade jeste logičan nastavak toga puta kako bismo svi preuzeli odgovornost za razvoj Crne Gore i bolji život svih njenih građana", rekao je Vučurović.

Bonus video: