Nikolić: Aktivnost poslaničkog kluba DPS-a potvrda odgovornog odnosa prema građanima

"Zadatak poslanika je da zastupaju one koji su ih glasali, da na najbolji način artikulišu njihove zahtjeve i da budu primjer u pogledu profesionalne i moralne odgovornosti. Zato čudi da se najviše 'ćutologa', koji se nikad nijesu oglasili nalazi u PES-u, iako bi baš ta stranka, kao relativno nova i vladajuća, trebalo građanima da objasni svoju prilično nejasnu političku ponudu", rekao je portparol DPS-a

3160 pregleda 12 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić je kazao da je aktivnost poslaničkog kluba te partije potvrda odgovornog odnosa prema građanima.

"Istraživanje o aktivnostima poslanika tokom prvih šest mjeseci novog saziva Skupštine, koje je sproveo Centar za građansko obrazovanje, pokazalo je da Demokratska partija socijalista ima najaktivniji poslanički klub u Skupštini, a to je dokaz da povjerenje koje su nam građani ukazali na izborima shvatamo kao ozbiljnu obavezu, i da se tako prema njoj i odnosimo", saopštio je Nikolić.

Zadatak poslanika je, ističe, da zastupaju one koji su ih glasali, da na najbolji način artikulišu njihove zahtjeve i da budu primjer u pogledu profesionalne i moralne odgovornosti.

"Zato čudi da se najviše 'ćutologa', koji se nikad nijesu oglasili nalazi u PES-u, iako bi baš ta stranka, kao relativno nova i vladajuća, trebalo građanima da objasni svoju prilično nejasnu političku ponudu. Podaci iz istraživanja obavezuju nas da nastavimo sa još odgovornijim pristupom u parlamentarnom radu, kao i sa proizvodnjom novih kontrolnih inicijativa i zakonskih predloga, sve sa ciljem unapređenja kvaliteta života svih građana Crne Gore", zaključo je Nikolić.

Bonus video: