Mandić zakazao Premijerski sat za 5. april

Prema saznanjima "Vijesti", Mandić je Spajiću predlagao drugi termin za održavanje premijerskog sata, ali Spajić to nije prihvatio "zbog obaveza koje su se poklapale sa tim terminom“

7277 pregleda 2 komentar(a)
Sa jedne od prethodnih sjednica Skupštine, Foto: Skupština Crne Gore
Sa jedne od prethodnih sjednica Skupštine, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 22.03.2024. 17:56h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić zakazao je za 5. april Premijerski sat, saopšteno je iz Skupštine.

Mandić je naveo da je rok za postavljanje pitanja predsjedniku Vlade Milojku Spajiću u pisanoj formi najmanje 72 sata prije početka sjednice, a rok dostavljanja poslaničkih pitanja u pisanoj formi najmanje 48 časova prije početka zasjedanja.

Sjednica će početi u 11 časova.

Prema saznanjima "Vijesti", Mandić je Spajiću predlagao drugi termin za održavanje premijerskog sata, ali Spajić to nije prihvatio "zbog obaveza koje su se poklapale sa tim terminom“.

Mandić je dopis premijeru poslao 12. marta, a odgovor je dobio danas.

"Primio sam Vaše obraćanje vezano za predlog termina za održavanje treće posebne sjednice prvog redovnog proljećnog zasijedanja u 2024. godini, posvećene premijerskom satu i poslaničkim pitanjima. Imajući u vidu obaveze koje se poklapaju sa predloženim terminom, predlažem da razmotrite da se sjednica posvećena premijerskom satu i poslaničkim pitanjima održi u petak, 5. aprila 2024.godine u 11 časova“, navodi se u odgovoru Spajića predsjedniku Skupštine.

Bonus video: