Rađenović: Jovanović da podnese ostavku poslije sinoćnog debakla

"Upravo onima koji su se kleli u Mila Božovića nije trebalo puno da donesu odluku o njegovoj smjeni, samo da bi i dalje bili na vlasti"

11861 pregleda 14 komentar(a)
Rađenović, Foto: Građanski pokret URA
Rađenović, Foto: Građanski pokret URA

Lider budvanskog odbora Građanskog pokreta URA Blažo Rađenović kazao je da su se građani mogli uvjeriti prateći jučerašnje sjednice Skupštine opštine da je Budva dobila zamjenu DPS-u, a ne istinske promjene.

“Jučerašnje sjednice SO Budva su dokazale ono sto mi u URA Budva pričamo od početka političke i institucijalne krize koju su proizveli upravo odbornici većine u Budvi, a to je da su odbornice i odbornici većine iz redova bivšeg DF-a spremni na svaki vid trulog kompromisa kako bi ostali što duže na vlasti i sačuvali svoje fotelje. Naš jedan odbornik Ivan Ivanović ih je izveo na čistac i političke ostatke nekadašnjeg DF-a prvo podijelio u dva odbornička kluba a nakon toga smo najjasnije mogli vidjeti da se sve vrijeme u Budvi branila vlast a ne Milo Bozović. Upravo onima koji su se kleli u Mila Božovića nije trebalo puno da donesu odluku o njegovoj smjeni, samo da bi i dalje bili na vlasti”, saopštio je Rađenović.

Kako je naglasio, u jednom trenutku čuli smo i izjavu predsjednika SO Budva Nikole Jovanovića kako "objavljuje rat i blokade" svim državnim organima ukoliko se uvede odbor povjerenika, a on bude smijenjen sa funkcije predsjednika.

“URA Budva poziva Nikolu Jovanovića nakon političkog debakla i poniženja koje je sinoć doživio na sjednicu kojom je sam predsjedavao da javno podnese ostavku na mjesto predsjendika SO Budva, kad već nije imao hrabrosti da skrati mandat SO Budva i bar svojim ličnim činom doprinese prijevremenim lokalnim izborima u Budvi koji su sad već izvjesni”, zaključio je Rađenović.

Bonus video: