Dajković zamolio Maslenikova da riječi saučešća prenese Putinu: "Smrtna kazna je iz raja izašla za ovakve teroriste"

"Teroristički akti na mirne građane u Rusiji i cijelom svijetu moraju postati prošlost, a da će počinioci bezumnog čina u Moskvi, teroristi koji su potkupljenil da naprave haos, biti što prije privedeni pravdi"

6162 pregleda 542 reakcija 49 komentar(a)
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora

Predsjednik Slobodne Crne Gore, Vladislav Dajković, uputio je riječi najdubljeg saučešća ambasadoru Rusije u Crnoj Gori Vladislavu Maslenikovu, povodom bezočnog terorističkog čina, koji se juče dogodio u Moskvi, tokom kojeg je stradalo više od stotinu građana, među kojima ima i male djece, a takođe ima i više od stotinu građana povrijeđeno, saopšteno je iz Slobodne Crne Gore.

"Dajković je zamolio ambasadora RF NJ. E. Vladislava Maslenikova da riječi saučešća prenese predsjedniku Rusije, Vladimiru Putinu, kao i cijelom narodu u Rusiji, u nadi za brzim oporavkom povrijeđenih građana, uz očekivanja da teroristički akti na mirne građane u Rusiji i cijelom svijetu moraju postati prošlost, a da će počinioci bezumnog čina u Moskvi, teroristi koji su potkupljenil da naprave haos, biti što prije privedeni pravdi. Najzad, nakon gledanja potresnih snimaka ove monstruozne terorističke akcije, jedno je jasno: smrtna kazna je iz raja izašla za ovakve teroriste", piše u saopštenju Slobodne Crne Gore.

Bonus video: