SDP Budva: Jovanović da zakaže sjednicu i raspusti parlament

“Poslije početne zbunjenosti odbornika grupisanih oko Kuljače i Mikijelja, oni su sa nevjericom saopstili da su se oni ipak odlučili da 'ne daju Mila', time što će omogućiti, blago rečeno nezakonitu, prinudnu upravu u Budvi"

3213 pregleda 36 reakcija 7 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Budvanski odbor opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) pozvao je predsjednika Skupštine opštine (SO) Nikolu Jovanovića da u što kraćem roku zakaže sjednicu SO na kojoj će se naci odluka o skraćenju mandata

“Kako bi Budva izbjegla još jednu blamažu koju joj priređuje bivši Demokratski front. Kao što smo i predviđali, koalicija i primirje između dva zaraćena dijela bivšeg DF-a u Budvi trajala je sinoć puna dva i po sata. Naime, za ta dva i po sata, opet smo imali bolnice, garaže, parkinge, nove ulice, sve je bilo kao u predizbornoj kampanji. Ali onda iznenada, kada smo svi mislili da će nova-stara ljubav biti krunisana političkim brakom, stigla je poruka iz 'Titograda preko Grblja', navode iz SDP i dodaju:

“Poslije početne zbunjenosti odbornika grupisanih oko Kuljače i Mikijelja, oni su sa nevjericom saopstili da su se oni ipak odlučili da 'ne daju Mila', time što će omogućiti, blago rečeno nezakonitu, prinudnu upravu u Budvi. Drugim riječima, spašavaju Mila time što će umjesto privremenog udaljavanja sa posla, omogućiti Mandiću da ga trajno udalji i sa funkcije i iz partije. Vidjelo se da ni njima samima nije jasno o čemu se radi, ali poruka iz 'Titograda' se ne preispituje. Posle više poraza unutar svoje partije, Mandić je ipak pokazao da je ipak šef državnog parlamenta iznad šefa lokalnog parlamenta. Predajom Budve u ruke Pokreta Evropa sad, kupio je sebi mjesto u Vladi, a i skinuo sa sebe muku zvanu bivši budvanski DF. Jovanović je pružanjem ruke pomirenja ljudima koji su njega i Božovića više puta politički izdali u samo godini dana, zasluženo dobio šamar, koji ga je valjda naučio da osim skraćenja mandata nema pravednog rešenja krize!”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: