NSD Budva: Dokić da se bavi poslom za koji je izabrana

"Ne može niko, pa ni Jasna Dokić, da traži od nas da smjenimo predsjednika Opštine i prekrajamo izbornu volju građana Budve"

6576 pregleda 19 komentar(a)
Foto: NSD
Foto: NSD

Budvanski odbor Nove srpske demokratije (NSD) saopštio je da od Jasne Dokić očekuje da se bavi poslom za koji je izabrana, a ne da tumači odluke odborničkog kluba NSD-a i Pokreta za promjene (PzP).

“Gospođa Jasna Dokić je dobila naše povjerenje i izabrali smo je kao profesionalca, nestranačku ličnost od koje očekujemo da se bavi izvršnom vlašću i rješavanjem nagomilanih problema sa kojim se suočava Opština Budva. Od nje očekujemo da se bavi poslom za koji je izabrana, a ne da tumači odluke odborničkog kluba koji je i doveo na poziciju potpredsjednice Opštine. Ne može niko, pa ni Jasna Dokić, da traži od nas da smjenimo predsjednika Opštine i prekrajamo izbornu volju građana Budve. Uvjereni smo da Jasna Dokić nema skrivenu namjeru da insistiranjem na smjeni Mila Božovića, dođe u situaciju da ona bude na čelu Opštine i preuzme ingerencije predsjednika opštine Budva”, navode iz NSD Budva.

Bonus video: