DPS Nikšić: Uhljebiše opet Marinu Jočić, u Solar gradnju će došetati u novim štiklama da do kraja uništi firmu

"Koga li će sad, koristeći direktorske privilegije, ona dalje uhljebiti, ostaje da vidimo, jer je, još kao direktorica UO NP Crne Gore, priznala da zapošljava samo po partijskom ključu"

6340 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Dok se prst pred okom sinoć u gradu pod Trebjesom nije vidio, usljed efekta koji (ne) proizvode sijalice koje po komadu plaćamo 881 euro, bljesnu vijest o imenovanju prve štikle Nove srpske demokratije na čelo Odbora direktora Solar gradnje, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

"Odjeknu vijest kako uhljebiše opet Marinu Jočić u novu direktorsku fotelju. Koga li će sad, koristeći direktorske privilegije, ona dalje uhljebiti, ostaje da vidimo, jer je, još kao direktorica UO NP Crne Gore, priznala da zapošljava samo po partijskom ključu. N’o ne znamo gdje će s tim novim kadrovima, jer u Solar gradnju i EPCG nema gdje više igla da stane. I mada onda nije uspjela da zgazi, političke neistomišljenike, sigurno će u Solar gradnju došetati u novim štiklama da do kraja uništi kćerku firmu EPCG, stvorenu za zapošljavanje partijskih vojnika koalicije koja je u nazivu imala imenicu budućnost, a koja godinama i ovaj grad i državu vuče u ambise prošlosti. I jutros kad se građanke i građani Nikšića obradovaše svjetlosti dana, shvatiše da je Nikšiću, uz novo imenovanje Marine Jočić, trajno mrklo", ističe se u saopštenju DPS Nikšić.

Na čelu Odbora direktora EPCG Solar gradnje je Marina Jočić, saopšteno je ranije iz te kompanije.

Jočić je članica Nove srpske demokratije (NSD), čija je bila i poslanica.

Za vrijeme mandata Vlade Crne Gore na čijem je čelu bio Zdravko Krivokapić bila je na čelu Nacionalnih parkova Crne Gore, kao i direktorica Televizije Prva.

Bonus video: