Kralj: Jovanović sa DPS-om sjutra prekraja izbornu volju građana

Upozoravali smo u prethodom periodu na saradnju grupe okupljene oko Nikole Jovanovića i DPS na sjednici na kojoj su zajednički htjeli da smijene funkcionere koji su dio NSD, kazao je Kralj

21207 pregleda 41 reakcija 41 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Šef odborničkog kluba “ Za budućnost Budve” Nikola Kralj optužio je predsjednika SO Nikolu Jovanovića da je sa DPS-om za sjutra dogovorio prekrajanje izborne volje građana, te pozvao odbornike iz kluba “Budva naš grad, naša kuća, naša porodica” da se tome odupru.

“Upozoravali smo u prethodom periodu na saradnju grupe okupljene oko Nikole Jovanovića i DPS na sjednici na kojoj su zajednički htjeli da smijene funkcionere koji su dio NSD. Nakon današnjeg kolegijuma postalo je jasno da ta saradnja i dalje traje i da je još čvršća, jer ta saradnja će dovesti do rušenja vlasti u našem gradu, odnosno prekrajanja izborne volje građana. Upozoravam i dobronamjerno pozivam sve kolege, sve odbornike sa zajedničke izborne liste da to ne čine. Jer, prekrajanje izborne volje i glasanje sa DPS-om i rušenje vladti u Budvi do sada nije zapamćeno i ja ih još jednom molim da to ne čine.

Ukoliko pak odluče da slijepo prate Nikolu Jovanovića sigurni budite da ćemo imati adekvatan odgovor, ali naš zadatak je da očuvamo izbornu volju građana, građana koji su nas birali, koji su 30 godina bili protiv DPS-a, a svakako ne zaslužuju ovo što se priprema sjutra”, naglasio je Kralj, koji predvodi deset poslanika.

Bonus video: