Vučićević: Jovanović da ne ulazi u kolo sa DPS

"U životu ima teških i lakih odluka ali ovo što sjutra treba da se desi je moralna odluka"

5927 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Lider budvanskog odbora Pokreta za promjene Nikola Vučićević uputio je otvoreno pismo predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Jovanoviću upozoravajući ga da sa DPS "ne ruši vlast u Budvi".

"Gospodine Jovanoviću, ovim putem želim da vam vam se obratim sa porukom da ako sjutra uđete u kolo sa DPS-om srušili ste kult vječitog borca za slobodu i time izgubili ono što je najjače kod vas i zbog čega smo vas poštovali ,a to su poštenje, ponos i dostojanstvo", naveo je Vučićević.

Dodao je da cijeni i poštije Jovanovića bez obzira na različitosti u određenim situacijama i različite stavove koje ponekad imaju

"Znali smo da se posvađamo i da u toj ljutnji kažemo jedan drugom šta imamo ali posle toga da se ponovo poštujemo i uvažavamo. U životu ima teških i lakih odluka ali ovo što sjutra treba da se desi je moralna odluka. Da sa DPS-om srušiš svoju sopstvenu vlast ili da se pomiriš sa svojom braćom i nastaviš dalje. Ako sjutra uđete u zagrljaj sa DPS-om i srušite vlast u Budvi, ja vas više neću poštovati a vjerujte mi i mnogi ljudi koji razmišljaju slično meni", naveo je u otvorenom pismu Vučićević.

Pokret za promjene ima tri odbornika u lokalnom parlamentu.

Bonus video: