URA: Spajić kukavica ako ne ukine koncesiju Mićunoviću

Iz GP URA kažu da PES u saopštenjima pokušava predstaviti tu stranku kao zaštitnika kriminalnih struktura i da to "vjerovatno rade pod uticajem nekadašnjih nalogodavaca DPS-a, a sada PES-a"

9875 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Građanski pokret URA ocijenio je kako je nakon danas jasno da se Pokret Evropa sad (PES) odlučio da umjesto, kako tvrdi URA, plasiranja neistina iz dana u dan, "pređe na plasiranje" neistina iz sata u sat.

URA je u reagovanju navela da "zaista tragikomično izgledaju saopštenja Spajićevog PES-a" i da ona "vrište od vrlo oskudne sposobnosti za kreiranjem lažnih scenarija" u kojima pokušavaju predstaviti GP URA kao zaštitnika kriminalnih struktura, i da to "vjerovatno rade pod uticajem nekadašnjih nalogodavaca DPS-a, a sada PES-a".

"Pozivamo nadležne organe da utvrde sve okolnosti i saslušaju čelnike PES-a, uključujući i Moma Koprivicu. A građanima ostavljamo da sami procijene ko je sve ove godine bio i biće istinski i beskompromisni borac protiv organizovanog kriminala i korupcije, a ko nikada riječ jednu nije pisnuo u proteklih 30 godina protiv najozloglašenijih kriminalaca iz crnogorskog podzemlja, a svakodnevno targetira od kad se dočepao vlasti sve one koji su ugrozili interese kriminalnih struktura i naravno, sve to radi u saradnji sa ostalim glasnogovornicima u javnosti i medijima nakačenim upravo na pojedine kriminalne organizacije", saopštila je URA.

"Nova sjednica Vlade Crne Gore se bliži, ako Spajić na njoj ne ukine koncesiju Mićunoviću, neće biti samo da je lažov, već i kukavica", zaključili su iz GP URA.

Bonus video: