Vučurović izabran za novog predsjednika Izvršnog odbora Nove srpske demokratije

Vučurović, koji je jedan od osnivača stranke, izabran je jednoglasno

4159 pregleda 17 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Boris Pejović
Jovan Vučurović, Foto: Boris Pejović

Jovan Vučurović izabran je za predsjednika Izvršnog odbora Nove srpske demokratije (NSD), saopšteno je iz ove partije.

Kako se navodi u saopštenju, danas je u Budvi održana sjednica Glavnog odbora NSD, a izbor Vučurović, koji je jedan od osnivača stranke, izabran je jednoglasno.

Predsjednik NSD-a Andrija Mandić posebno se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Izvršnog odbora Milutinu Đukanoviću na predanom radu, kazali su iz te partije.

"Novi predsjednik Izvršnog odbora Jovan Vučurović je istakao da će novi saziv tog stranačkog organa izuzetnu pažnju posvetiti izbornim kampanjama, posebno izborima u Budvi i Andrijevici gdje se očekuje pobjeda koalicija okupljenih oko NSD. Vučurović je dodao da će Izvršni odbor raditi na onome što je zacrtano i na skupštini stranke - da NSD uskoro bude najjača politička organizacija u Crnoj Gori. Na samom kraju Vučurović se posebno zahvalio dosadašnjem predsjedniku Izvršnog odbora Milutinu Đukanoviću. Na sjednici je konstatovana puna podrška listi Za budućnost Budve i njenom prvom čovjeku Mladenu Mikijelju, dok su članovi Glavnog odbora nakon sjednice razgovarali sa brojnim građanima Budve", navodi se u saopštenju.

Bonus video: