DPS Cetinje: URA je strankoid, grupica koja u bunilu tumara od stranke do stranke

"Znamo ozbiljnu URU kad je govorila da će Crna Gora da izgubi stotine miliona eura po arbitražama. Sve se završi Crna Gora ništa ne izgubi po stranim arbitražama, a ti propali ekonomisti proroci i sad se samoproglašavaju ekspertima iz fotelja URE"
8 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 31.07.2017. 18:55h

Tačno je da su svi uvreda za Cetinje samo URA nije. Niko ništa ne valja bez URA. Svi smo pučisti kao što su kazali za Njeguše i lopovi kao što su kazali za Cetinjane privrednike iz Košute. Niko ne valja bez opozicija sa državnih jasli, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista (DPS) Cetinje.

Oni su reagovali na današnje saopštenje predsjednika cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Filipa Adžića koji je kazao da je "DPS u posljednoj fazi raspada, kao i da je njihovo postojanje najveća uvreda za Cetinje".

"Znamo ozbiljnu URU kad je govorila da će Crna Gora da izgubi stotine miliona eura po arbitražama. Sve se završi Crna Gora ništa ne izgubi po stranim arbitražama, a ti propali ekonomisti proroci i sad se samoproglašavaju ekspertima iz fotelja URE. Znamo ih kako su potrčali u Vladu DPS, a pojedine znamo po neukusnoj servilnosti. Znamo im tzv. proteste kad brane privatne interese gurua. Ti nisu kredibilni i ozbiljni za polemiku. Njihov nivo su Danilović i bratija sa kojom su slavno prošli taman kao što će da prođu i na Cetinje. Vi ste strankoid, grupica koja u bunilu tumara od stranke do stranke. Stranka u koju ste se tada kleli je zadnji put na Cetinju imala 1.500 glasova ali se sad borite za petinu od toga i to javno priznajete po Cetinju", navodi se u saopštenju DPS Cetinje.

Iz DPS su rekli da dalje ništa ne bi rekli, jer ono što sami o sebi pričaju iz GP URA je dosta.

"Puno sreće u potrazi za 30 ljudi za listu želi vam DPS odakle su mnogi vaši ljuti opozicionari juče izašli. Bi oni da se vrate, poručuju,da sjede na dvije stolice ali mi ovaj put ne damo. Imaju kome su dobri. Danas URI a sjutra ko zna kome", zaključili su iz DPS Cetinje.

Bonus video: