Za budućnost Budve: Mikijelj domaćinskim pristupom ostvario značajne rezultate

"Kroz posvećenost njegovog tima, Budva je doživjela značajan razvoj u infrastrukturi, ekonomiji i ekološkoj održivosti, stavljajući temelje za svijetlu budućnost", navodi se u saopštenju ove liste.

13830 pregleda 61 reakcija 61 komentar(a)
Mladen Mikijelj, Foto: Vuk Lajović
Mladen Mikijelj, Foto: Vuk Lajović

Domaćinskim pristupom i kroz posvećenost nosioca liste Mladena Mikijelja i njegovog tima, Budva je doživjela značajan razvoj u infrastrukturi, ekonomiji i ekološkoj održivosti, stavljajući temelje za svijetlu budućnost, navodi se u sapštenju liste "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad".

"Mladen Mikijelj, nosilac liste 'Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad' i kandidat za predsjednika Opštine, zajedno sa svojim timom, pokazao je kako jasni rezultati mogu mijenjati budućnost Crne Gore i Budve.

Kroz njihovu posvećenost, Budva je doživjela značajan razvoj u infrastrukturi, ekonomiji i ekološkoj održivosti, stavljajući temelje za svijetlu budućnost", navodi se u saopštenju ove liste.

Dalje se ističe da je domaćinskim pristupom Mikijelj ostvario značajne rezultate, među kojima je, kako tvrde iz njegove liste, i to da je "vratio trajektnu liniju Kamenari - Lepetane Crnoj Gori i prihod od nje povećao sa 200 hiljada na osam miliona eura, podigao budžet JP Morsko dobro sa 4,5 na 24 miliona eura, izgradio šetališta na Jazu, u Pržnu, te šetalište i trg u Sutomoru, izgradio pristan 'Velika skela' u Ulcinju, a u toku je i izgradnja šetališta 'Pet Danica' u Herceg Novom.

Bonus video: