Mandić: Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije izuzetno važna za društvo

Mandić se sa Bosmom susreo danas u Palma de Majorci, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica Evropske unije

7429 pregleda 5 komentar(a)
Mandić i Bosma, Foto: Skupština Crne Gore
Mandić i Bosma, Foto: Skupština Crne Gore

Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije izuzetno je važna za crnogorsko društvo, kazao je predsjednik Skupštine Andrija Mandić u razgovoru sa predsjednikom Predstavničkog doma Holandije Martinom Bosmom.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Mandić se sa Bosmom susreo danas u Palma de Majorci, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica Evropske unije.

„Mandić je Bosmu upoznao sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori, ističući rezultate koje je postigao parlament i dodajući da je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije od izuzetne važnosti za naše društvo“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je Bosma pozdravio rezultate Skupštine Crne Gore i dodao da se jedino borbom protiv organizovanog kriminala može doći do društva pravde i stabilnosti.

„Dva predsjednika su tokom susreta razgovarala i o potencijalnim ekonomskim investicijama Holandije u Crnoj Gori“, rekli su iz Skupštine.

Bonus video: