Lista "Za budućnost Budve": Iza napada na Kralja stoji "satelit lista" koja planira koaliciju sa DPS-om

Oni tvrde da je Kralj na sastanku sa Simonovićem jednostavno i jasno izložio da se pomoć po pitanju njegovog pravnog spora sa Opštinom može jedino rješavati transparentno i zakonito

17585 pregleda 34 reakcija 34 komentar(a)
Nikola Kralj, Foto: Za budućnost Budve
Nikola Kralj, Foto: Za budućnost Budve

Lista “Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” osudila je napade na Nikolu Kralja ističući da su lažni i neosnovani i za to optužili, kako su naveli, “satelit listu” koja planira koaliciju sa DPS-om.

Oni su reagovali na tekst “Taksista podnio krivičnu prijavu: Glasom za Mikijelja do produženja licence” objavljenom danas u "Vijestima".

“Kako se približavamo ključnim izborima koji će odrediti budućnost Budve, važno je razumjeti jedine motive i ciljeve koji stoje iza profesionalnih političara koji pretenduju da vode naš grad. Napadi na našeg člana, Nikolu Kralja, od strane "satelit liste“ koja planira koaliciju sa DPS-om, su neosnovani, lažni i dio šire političke igre usmjerene protiv Budve i naše liste "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“, navodi se u reagovanju.

Oni tvrde da je Kralj na sastanku sa Simonovićem jednostavno i jasno izložio da se pomoć po pitanju njegovog pravnog spora sa Opštinom može jedino rješavati transparentno i zakonito.

“Ove akcije su dio kampanje "satelit liste“ i njihovih partnera iz DPS-a, koji tradicionalno koriste pritisak i manipulaciju kako bi ostvarili svoje ciljeve. Oni ne biraju sredstva da diskredituju protivnike koji im stoje na putu ka vlasti, koristeći se neistinama i prljavim trikovima kako bi skrenuli pažnju sa svojih sumnjivih aktivnosti i veza. Stojimo iza Nikole Kralja i svih naših članova koji su nepravedno napadnuti", kazali su i dodali da ostaju fokusirani na pružanje istine i transparentnosti, zalažući se za pravednu i svijetlu budućnost Budve.

"Na izborima imamo priliku da pokažemo da Budva zaslužuje bolje, zaslužuje liderstvo koje će se boriti za njene prave vrijednosti”, navode iz koalicije koju predvodi Mladen Mikijelj.

Kako naglašavaju “svi u Budvi znaju da DPS ne može formirati vlast bez novih fantomskih lista”.

“Stoga je dogovorena saradnja sa "satelit listom“, sa kojom niko drugi ne želi da sarađuje. Ova koalicija ne nosi ništa dobro, naprotiv, ona prijeti da vrati Budvu u mračno vrijeme izolacije, poniženja i pljačke. Takav ishod izbora možemo da spriječimo samo ako se ujedinimo oko naših ljudi koje svi znamo, cijenimo i poštujemo, umjesto da dopustimo onima kojima je lični interes i vlast jedino važno".

Dodaju da se ne smiju dozvoliti ove političke igre i manipulacije.

“Ovi izbori nisu samo politički događaj. Oni su prilika da se stane na put onima koji žele da iskoriste Budvu za svoje sebične interese", navodi se između ostalog u reagovanju.

Bonus video: