Mikijelj: Nema razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se javno izjasne

"DPS je još uvijek ništa drugo do organizovana kriminalna grupa", rekao je Mikijelj

14605 pregleda 112 reakcija 97 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Nosilac liste "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” Mladen Mikijelj saopštio je da odbijaju razgovore sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i "satelit listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po ovom pitanju.

On je, kako je kazao, ovo izjavio povodom želje DPS-a da razgovara sa svima o mogućim postizbornim koalicijama.

"Naša koalicija želi jasno da stavi do znanja da neće učestvovati u razgovorima sa strankom koja je ostala nepromijenjena, ista kao dok je bila na vlasti. DPS je još uvijek ništa drugo do organizovana kriminalna grupa. DPS, stranka koja je decenijama vođena ličnim interesima, ne može biti dio našeg plana za budućnost Budve. Naše opredjeljenje je da preuzmemo javnu, odgovornu i zajedničku upravu, a saradnja sa strankom opterećenom skandalima i korupcijom bila bi povratak u ružnu prošlost za Budvu koju svi volimo" , rekao je Mikijelj.

On je pozvao sve političke partije u Budvi da javno iznesu svoje stavove o potencijalnim koalicijama sa DPS-om, jer, objašnjava, građani Budve zaslužuju da znaju da li će njihovi glasovi biti iskorišćeni za saradnju sa onima koji su Budvu doveli do ivice propasti.

"Naš poziv je jasan: Samo kroz stabilnost, jedinstvo i iskrenost možemo osigurati da Budva krene naprijed, bez tereta prošlosti. Nećemo dozvoliti da se istorija zloupotrebe i korupcije ponovi. Stojimo čvrsto uz naše građane i pozivamo sve stranke da se pridruže ovoj borbi za pravedniju, sigurniju i prosperitetniju Budvu", zaključio je.

Bonus video: