Bajčetić: Đukanović se sprema da proda Gvozdenovića i Mugošu, Spuž je njegova nova adresa boravka

"Informacije Nebojše Medojevića koje on objelodanjuje predstavljaju ozbiljnu opasnost, pa stoga ne čudi činjenica zašto se upravo Medojević, PzP i Demokratski front (DF) nalaze pod nezapamćenim političkim progonom Mila Đukanovića i Milivoja Katnića"
85 pregleda 10 komentar(a)
Nikola Bajčetić, Foto: Boris Pejović
Nikola Bajčetić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.07.2017. 17:19h

Panične, ishitrene reakcije DPS na istinu koju saopštava predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević, a koje u njihovo ime potpisuju lokalni funkcioneri koji su jedino poznati po svojim nedjelima za vršenje sitnih lokalnih funkcija, pa smo u javnosti čuli za njih jedino preko otvaranja istraga Osnovnog državnog tuzilastva, najbolji su pokazatelj koliko se DPS nalazi u političkoj dezorijentaciji, saopšteio je danas Nikola Bajčetić, član Predsjedništva PzP..

On je reagovao na saopštenje Nikole Divanovića, iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista (DPS) koji je kazao da predsjednik PZP "Nebojša Medojević, osvjedočeni saradnik Zemunskog klana uči crnogorsku javnost zakonima mafije."

"Zato su informacije Nebojše Medojevića koje on objelodanjuje, sada već pred sami njihov kraj predstavljaju ozbiljnu opasnost, pa stoga ne čudi činjenica zašto se upravo Medojević, PzP i Demokratski front (DF) nalaze pod nezapamćenim političkim progonom Mila Đukanovića i Milivoja Katnića kojeg ovaj koristi kao političku batinu, u obračunu sa Medojevićem i DF. Mladi ljudi u DPS-u koji pokušavaju da ovih dana u svojim javnim nastupima u potpunosti vježbajuci pred ogledalom i čak koristeći iste kravate kao M.DJ. skinu lik i djjelo diktatora, moraju da znaju da sada kad je Crna Gora postala članica NATO, korumpirani kriminalci kao sto je M.Dj. više nikom ne trebaju i da je rok upotrebe istog prošao. Zato im savjetujem da se oni vide međusobno ko je za Mila a ko za Duška, jer će poslije biti kasno, a kako je krenulo, pojedinima će od Mila, ostati samo kravata, jer Spuž je definitivno njegova nova adresa boravka", istakao je Bajčetić.

On je doda da treba podsjetiti da je isti M.Dj. nedavno prodao svog političkog oca i glavnog ideologa DPS Sveta Marovića, samo da bi sačuvao sebe.

"E upravo tako se sada sprema da proda i Gvozdenovića i Mugošu, za koje je prethodno tužilaštvo Ranke Čarapić već prpremilo optužnicu, samo kako bi kupio sebi još malo slobode. Takođe, dug od 300 miliona eura koje je dobio od Šojgua privatno, moraće da vrati, ili u kesu ili špijuniranjem NATO-a za račun Rusa. Na samom kraju, činjenica je da će Duškovi i Milovi odnosi biti sve lošiji i da će sve manje funkcionisati. Zato ovako panične reakcije DPS, jer to više ne može da se sakrije. Jer ne radi se samo o različitim pogledima na svijet, već i o različitim pogledima o logici moći. Pa čak iako političku marionetu dovedete na vlast, poslije određenog, a ovdje vrlo kratkog vremena, i najamaterskija marioneta shvati da je ima "vlast" i logično, počinje da je koristi. Zato nas očekuje zanimljiv predstojeći period i sve očigedniji sukobi unutar DPS", zaključio je Bajčetić.

Bonus video: