Mikijelj: Želimo donijeti pozitivne promjene i unaprijediti kvalitet života u Budvi

"Odlučno tvrdimo da nećemo sarađivati s DPS-om, 'satelit listama', kao ni sa bilo kojim drugim političkim 'kvazi' entitetom koji ne dijeli naše vrijednosti i ciljeve. Naš fokus je isključivo na građenju budućnosti Budve", saopštio je Mikijelj

4248 pregleda 50 reakcija 50 komentar(a)
Foto: Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad
Foto: Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad

Mladen Mikijelj, nosilac liste "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad", kazao je da žele donijeti pozitivne promjene i unaprijediti kvalitet života u Budvi.

"Ostvarićemo rezultat koji će donijeti političku stabilnost u gradu, čime će Skupština opštine Budva napokon funkcionisati. Ne samo da nismo dio onih koji su sarađivali s DPS-om u rušenju vlasti, već smo odlučno protiv takvih praksi. Naša misija ima za cilj formiranje transparentne i odgovorne vlasti koja služi svim građanima. Želimo da donesemo pozitivne promjene i unaprijedimo kvalitet života u Budvi. Odlučno tvrdimo da nećemo sarađivati s DPS-om, 'satelit listama', kao ni sa bilo kojim drugim političkim 'kvazi' entitetom koji ne dijeli naše vrijednosti i ciljeve. Naš fokus je isključivo na građenju budućnosti Budve", saopštio je Mikijelj.

Bonus video: