Mikijelj: Penzionerima po dodatnih 50 eura svakog mjeseca za dostojanstven život

Mladi parovi, kako je dodao nosilac liste "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad", će biti podržani kroz inicijativu koja obezbjeđuje 50 stanova

21146 pregleda 37 reakcija 30 komentar(a)
Mladen Mikijelj, Foto: Za budućnost Budve
Mladen Mikijelj, Foto: Za budućnost Budve

Nosilac liste "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad" Mladen Mikijelj poručio je da će svakog mjeseca penzioneri dobiti dodatnih 50 eura uz penziju, za dostojanstven život.

"Pružićemo podršku za svaku novorođenu bebu, potvrđujući naše jedinstvo i brigu za buduće generacije. Našim najmlađim sugrađanima obezbijedićemo bezbrižno i bezbjedno okruženje zahvaljujući novim parkovima i igralištima. Takođe, studenti će imati priliku da se obrazuju u inostranstvu kroz stipendije, sa očekivanjem da se vrate i doprinesu napretku naše zajednice”, istakao je Mikijelj.

Mladi parovi, kako je dodao, će biti podržani kroz inicijativu koja obezbjeđuje 50 stanova.

"Time zajedno gradimo bolju budućnost. Za sve građane obezbijedićemo pristupačan parking po cijeni od samo 20 eura mjesečno, kao i brzo rješavanje komunalnih problema u roku od 48 sati. Ove mjere su odraz naše posvećenosti napretku, jedinstvu i stabilnosti, i svjedoče o našoj nepokolebljivoj volji da unaprijedimo uslove života za sve naše građane”, zaključio je Mikijelj.

Bonus video: