Perović: Važno je da Budvom upravljamo na jasnim i beskompromisnim osnovama iz naše opštine

Ono što nas očekuje u narednom periodu biće od presudnog značaja za dobrobit naše djece", kazao je kandidat za odbornika sa liste “Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i Građani”

4148 pregleda 39 reakcija 15 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Jovo Perović, kandidat za odbornika liste “Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i Građani”, poručio je da je važno da Budvom "upravljamo na jasnim i beskompromisnim osnovama iz naše opštine, kako bismo istinski unaprijedili i poboljšali uslove za svakodnevni život svih nas."

"Drage sugrađanke i sugrađani, kao jedan od vas koji dijeli sa vama svakodnevne probleme u našoj opštini, siguran sam da ste prezasićeni mnogobrojnim obećanjima koja svakodnevno slušate i posredno i neposredno. Tokom proteklog perioda, SDP je u lokalnom parlamentu afirmisao i snažno se zalagao za pitanja koja se tiču dobrobiti svih građanki i građana Budve. Ono što nas očekuje u narednom periodu biće od presudnog značaja za dobrobit naše djece, a kroz razgovor sa vama poruke podrške ulivaju nam optimizam da se vrijedi boriti za oporavak Budve. Danas je besmisleno govoriti o svim lošim namjerama koje su kontinuirano srozavale našu opštinu, stoga je lista časnih, odgovornih i profesionalnih pojedinaca okupljenih pod rednim brojem 8, čist i pravi izbor za sve one koji žele dobrobit našem gradu", saopštio je Perović.

Apelovao je na građane da ne dozvole da nakon izbora 26. maja "vaši glasovi budu još jedna prilika za potkusurivanje stranačkih funkcionera kojima je naš opšti, zajednički interes na posljednjem mjestu".

"Upravo zato je važno da Budvom upravljamo na jasnim i beskompromisnim osnovama iz naše opštine, kako bismo istinski unaprijedili i poboljšali uslove za svakodnevni život svih nas. Drage sugrađanke i sugrađanki, vjerujem da ste svjesni svih loših postupaka prethodne vladajuće strukture u našem gradu i da vođeni tim saznanjem, ma koju političku opciju da ste ranije podržavli, želite napredak Budve i jednake šanse za svakoga, bez partijskih i političkih prednosti. Zato je lista 'Čist izbor – Petar Odžić' SDP, SD, LP i građani nedvosmisleno najbolji izbor za sve dobronamjerne ljude, spremne da zajedno sa nama rade na ekonomskom, infrastrukturnom i kulturnom oporavku Budve", zaključio je Perović.

Bonus video: