Budva naš grad, naša kuća, naša porodica.

Naša vizija za Budvu je jasna – želimo grad koji blista u svakom smislu te riječi, ne samo zbog svojih plaža i znamenitosti, već i zbog vrijednosti i načela

8596 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Budva naš grad
Foto: Budva naš grad

Budva, dragulj crnogorskog primorja, mjesto koje privlači pažnju svojom bogatom istorijom, prekrasnim plažama i kulturnim blagom. Međutim, ljubav prema našem gradu ne ogleda se samo u divljenju njegovim prirodnim ljepotama i istorijskim znamenitostima. Ona se pokazuje kroz našu odlučnost da Budva postane mjesto gde će svi građani živjeti srećno i osjećati se sigurno.

Budva naš grad
foto: Budva naš grad

Naša vizija za Budvu je jasna – želimo grad koji blista u svakom smislu te riječi, ne samo zbog svojih plaža i znamenitosti, već i zbog vrijednosti i načela. Uložili smo napore da eliminišemo korupciju i onemogućili neformalnim centrima moći i sumnjivim licima da preuzmu upravljanje našim gradom. Naš cilj je da novac građana bude upotrebljen na transparentan i efikasan način, da se ulaže u infrastrukturu, obrazovanje i zdravstvo, a ne da se nenamjenski troši i da novac građana završava u tuđim džepovima.Jedan od ključnih koraka ka ostvarivanju ove vizije je jačanje mehanizama kontrole i transparentnosti. Sproveli smo rigorozne mjere koje će omogućiti da svaki euro bude potrošen na prave potrebe građana. Time smo pokazali da je moguće imati grad zadovoljnih ljudi, gdje se svakodnevne brige smanjuju, a kvalitet života povećava.

Važno je da pokažemo ljubav prema Budvi ne samo kroz riječi, već i kroz djela. Svako od nas može doprinijeti ovoj misiji. Kada svako od nas odluči da neće tolerisati korupciju, kada se svi uključimo u očuvanje reda u našem gradu, tada ćemo imati Budvu kakvu svi želimo. Budvu koja je primjer ostalim gradovima, Budvu koja se ponosi svojim građanima i njihovom odgovornošću. I vlast koja služi građanima da oni ostvare svoje pravo na bolji život.

Ponosni smo na naše dosadašnje uspjehe, ali znamo da je pred nama još mnogo posla. Upravo zato, optimizam i vjera u bolje sjutra moraju biti naša vodilja. Svaki korak koji preduzmemo ka eliminaciji korupcije i jačanju pravde doprinosi stvaranju ljepše, srećnije i prosperitetnije Budve.

Budva naš grad
foto: Budva naš grad

Budva je više od grada – ona je dom. A dom treba njegovati, čuvati i voljeti. Naša borba protiv korupcije nije samo politička ili ekonomska, već je to borba za dušu našeg grada. Verujemo da uz zajednički trud možemo stvoriti okruženje u kojem će svi građani Budve živjeti s ponosom, znajući da su dio grada koji se vodi poštenjem i pravdom.

Budva naš grad
foto: Budva naš grad

Neka ovaj put ka stabilnijoj i srećnijoj Budvi bude ispunjen solidarnošću i međusobnom podrškom. Jer samo zajedno možemo ostvariti našu viziju i pokazati da je Budva grad ljubavi, nade i pristojnih ljudi.

Budva je naš grad i neka bude naše najbolje ogledalo.