Odžić: Nećemo dozvoliti da se od Opštine ponovo pravi privatna firma

"Preuzimanjem vlasti, od neđelje kreću reforme, koje će Budvi vratiti dostojanstvo, lokalnoj samoupravi stabilnost, a građanima prosperitet", poručio je nosilac liste "Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani"

3586 pregleda 8 komentar(a)
Petar Odžić, Foto: SDP
Petar Odžić, Foto: SDP

Nosilac liste "Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani" Petar Odžić poručio je u završnom obraćanju uoči lokalnih izbora u Budvi da neće dozvoliti da se od Opštine ponovo pravi privatna firma, da javna preduzeća služe za privatne interese, a kulturne manifestacije za izvlačenje novca.

"Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da u neđelju, 26.maja izađu ne izbore i da bez obzira na pritiske glasaju slobodno.

Preuzimanjem vlasti, od neđelje kreću reforme, koje će Budvi vratiti dostojanstvo, lokalnoj samoupravi stabilnost, a građanima prosperitet. Pred nama su četiri finansijski stabilne godine koje, četiri investicione godine i četiri godine vraćanja međuljudskog sklada. Lista broj osam 'Čist izbor - Petar Odžić' garant je svega toga!", kazao je Odžić, navodi se u saopštenju liste "Čist izbor".

On je poručio da će njegova lista biti čvrst oslonac građanske vlasti, koja je neophodna poslije, kako je kazao, moralnog i političkog sunovrata koji je Budvi priredio Demokratski front.

"Nećemo dozvoliti da se od Opštine ponovo pravi privatna firma, da javna preduzeća služe za privatne interese, a kulturne manifestacije za izvlačenje novca. Dragi sugrađani, 26. maja izbor je lak, za građansku, evropsku, mediteransku Budvu, glasajte broj osam, jer je to jedini čist izbor za Budvu!", zaključio je Odžić.

Bonus video: