Zenović: Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici Budve

"Nilo kao opozicija ili kao jedan od partnera buduće vlasti"

21500 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 26.05.2024. 23:05h

Nosilac liste Pokreta Evropa sad na izborima u Budvi Predrag Zenović rekao je da su rezultati "takvi kakvi jesu" i da su zadovoljni onim što su "dali ovom cijelom procesu".

"Smatramo da smo pošli smo od jedne vizije grada Budve, da je važno da ta vizija živi. Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici grada Budve, bilo kao opozicija ili kao jedan od partnera buduće vlasti, insitirajući na onome što smo obećali građanima, a to su principi na kojim treba temeljiti vlast", kazao je Zenović na pres konferenciji.

Prema podacima koje su objavili Demokrate i lista "Budva naš grad", Pokret Evropa sad je na izborima osvojio dva mandata.

"Nama će sigurno vrijeme pred nama biti vrijeme za analizu, kako nas u okviru ovog tima koji smo nazvali izborna lista 'Budva ima šansu', tako sigurno i za Pokret Evropa sad. Sigurno da su neke konstelacije, regionalna i globalna politika moguće imale neki efekat, teško je u ovom trenutku reći, napraviti analizu. Vjerujem da suština, koja negdje treba da ostane iza svega, jeste da Budva ima šansu, a da Crna Gora treba da ima sigurnu evropsku budućnost", kazao je Zenović.

Bonus video: