Vujošević: Držali ste vlast u Budvi svih ovih godina

"Kad ste već tako moćni, zašto ne napravite „pritisak“ svojim koalicionim partnerima? Odgovor je jednostavan – ne možete", navodi se u saopštenju Vujoševića
94 pregleda 1 komentar(a)
Momčilo Vujošević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Momčilo Vujošević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.07.2017. 14:41h

Ako bi neko trebalo da se stidi svojih riječi i djela, to je upravo Socijaldemokratska partija koja je 18 godina učestvovala u vlasti na svim nivoima, smatra Momčilo Vujošević, predsjednik Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada.

"Da je SDP-u vlast iznad svega, govori i činjenica da u Budvi i dalje vladate, čak i isti ljudi ali sa drugim šefovima, o čemu je ovih dana svjedočila sva javnost. Dakle, imali ste vremena, i još ga imate, da o cijeni vode pričate u opštinama u kojima učestvujete u lokalnoj upravi, a Budva je jedan od njih. Zašto ne utičete na cijenu vode u Kotoru koja 1,66 eura po m3 ili Herceg Novom gdje je 1,05? Podsjećamo da je u Podgorici 0,405 eura po m3. Kad ste već tako moćni, zašto ne napravite „pritisak“ svojim koalicionim partnerima? Odgovor je jednostavan – ne možete", navodi se u saopštenju Vujoševića.

On dodaje da politička nemoć male stranke kao što je SDP upravo najviše tu dolazi do izražaja.

"Građani vas odavno ne doživljavaju ozbiljno, pa se to samo prenijelo na ostale partije kojima ste jedino dekor u vlasti. Što se tiče jedinstva DPS-a, ne brinite, gledajte svoju partiju, čije je posljednje cijepanje bilo na zadnjem kongresu. Obzirom na to da se samo bavite DPS-om, a ne suštinskim stvarima važnim za građane, pripazite da vam se to opet ne desi. Mada, tako minorna partija teško da može više da se podijeli, jer prateći stanje nakon posljednjih izbora i osvojenih glasova SDP-a, ne bi imalo šta više da se podijeli", zaključuje se.

Bonus video: