Bešović: Nisam Dajkoviću prijetio smrću, ali jesam da ću mu izvući uši

"Sa druge strane je dobro poznato da je Dajković kolovođa takozvanih 'botova.' I zahtijevaću od policije da utvrdi tačnost mojih navoda. Sve što radim u životu radim pod svojim punim imenom i prezimenom," zaključio je Bešović
244 pregleda 45 komentar(a)
Vladislav Dajković, Foto: Privatna arhiva
Vladislav Dajković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 23.07.2017. 16:29h

Nakon što je član Izvršnog odbora Demosa, Vladislav Dajković, optužio člana te stranke Danila Bešovića da mu je prijetio smrću, Bešović je kazao da za pet godina, koliko radi kao vozač i obezbjeđenje predsjednika Demosa, Miodraga Lekića, nikoga nikad nije uvrijedio.

"Dajkovića smatram nebitnim likom, ali pošto je na portalu pod nadimkom, za koji je zaboravio da ja znam da pripada njemu, vrijeđao moju porodicu i pokušao da stavlja nos gdje mu nije mjesto, samo sam ga pozvao i obećao mu da ćemo sjutra na poslu razjasniti ovu prljavštinu. Nisam mu prijetio smrću niti je to moj manir. Nisam mogao ni da ga pozovem da to riješimo kao muškarci pošto on to ne umije, ali mu jesam obećao da ću mu iščupati uši ako se ne izvini. Rekao sam mu 'samo uši', iako se za ovako nemuško i sramno ponašanje jednog mladića sa dva prsta iščupa i nos," kazao je Bešović.

Takođe, napominje, svoj broj telefona i email adresu će dati policiji na provjeru da se utvrdi da li se on bavi "botovanjem" na internet portalima i da li se time ikad bavio.

"Sa druge strane je dobro poznato da je Dajković kolovođa takozvanih 'botova.' I zahtijevaću od policije da utvrdi tačnost mojih navoda. Sve što radim u životu radim pod svojim punim imenom i prezimenom," zaključio je Bešović.

Bonus video: