DPS: Krivac što barska naselja nemaju vode je SDP

"Kontrolom vode bavili ste se preko neovlašćenih firmi... Tačno, pravo je čudo što nije došlo do zaraza. A vi ste "brinuli" o krpljenu rupa na vodovodnoj mreži, uz napomenu, da je gubitak u mreži bio procentualno veći od korišćenja vode?"
11 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 19.07.2017. 08:14h

Demokratska partija socijalista optužila je Socijaldemokratsku partiju da je ona krivac za problem vodosnabdijevanja naselja "Sveti Ivan" i drugih naselja.

Iz SDP-a su ranije saopštili da "od DPS-ovog pokušaja "usaglašavanja", narod ima hroničnu nestašicu vode".

"Prije nekoliko godina, preuzeli ste, kao partija koja je odgovorna za Vodovod, da ćete projektovati mrežu za Sveti Ivan i drugih sedam Mjesnih zajednica. Nikada - ništa. Kontrolom vode bavili ste se preko neovlašćenih firmi... Tačno, pravo je čudo što nije došlo do zaraza. A vi ste "brinuli" o krpljenu rupa na vodovodnoj mreži, uz napomenu, da je gubitak u mreži bio procentualno veći od korišćenja vode? Pomenuste, a ne ide vam u prilog, i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda na Volujici. Ne čekamo Godoa! Ne odričemo se postrojenja nego vršimo prenamjenu prioriteta, pa opredjeljujemo sredstva za mrežu prema Zaljevu, Marelici i Velikom pijesku", navodi se u saopštenju DPS.

iz te partije su naveli da se radi i podmorski ispust iza Volujice...

"Shvatite, mi radimo na razvoju ovog grada i za dobro njegovih građana u susret, i ovim, predsjedničkim i lokalnim izborima. O "predizbornim prevarama i podmičivanju birača" samo vas podsjećamo na noć prije parlamentarnih izbora 2016. godine i vaše podmićivanje birača u Mrkojevićima. Mislite li da je to tajna? Kome onda vi išta spočitavate? Vjerujte - u hroničnim ste problemima, pa čak i identitetskim, sarađujući sa onima, kako ih vi nazvaste... A barjak i lovorov vijenac ipak pripadaju nama i izbornoj većini ove države. Vi ste ih se odrekli i našli svoj put na stranputici Crne Gore. I tu čekate med, pa iskaljujete samo jed...", saopšteno je iz DPS-a

Bonus video: