Novaković: Jedini nudimo konkretna rješenja iza kojih stojimo imenima

Navodeći da je njihov predlog rješenja problema legalizacije “uzburkao ne samo barsku već i crnogorsku javnost”, on je dodao da legalizacija mora biti pravedna, a cijena realna, jer u suprotnom postupak legalizacije neće biti sproveden “i opet će se stati na pola puta"
88 pregleda 10 komentar(a)
Radomir Novaković Cakan, Foto: Biram Bar
Radomir Novaković Cakan, Foto: Biram Bar
Ažurirano: 09.05.2018. 07:16h

Izborna lista “Radomir Novaković Cakan – Biram Bar” promovisana je sinoć u Dvorcu Kralja Nikole. Na promociji je istaknuto da je Baranima dosta obećanja, i da su potrebna rješenja “i zato su na ovoj listi ljudi čija su imena iznenađenje za sve, jer do sada ni na jedan način nisu bili uključeni u politički život, a među njima su vajari, reditelji, novinari, privrednici, advokati, ali i radnici, studenti i penzioneri”.

Nosilac liste Radomir Novaković Cakan kazao je da ona nije ni partijska, ali ni građanska, crnogorska, srpska, bošnjačka, albanska, niti muslimanska, već “lista prijatelja koji vole svoj grad i koji su se ujedinili oko iste ideje”.

"Svakog danom pokazujemo da se razlikujemo od drugih. Naša kampanja je pozitivna i bazirana je na rješenjima problema, a ne njihovom pukom nabrajanju. Lako je nabrojati probleme u Baru i to mogu sve izborne liste, a samo mi nudimo jasna i konkretna rješenja iza kojih čvrsto stojimo svojim imenom i prezimenom, sa čvrstim rokovima i ne krijemo se iza lidera ili stranke", rekao je Novaković.

Navodeći da je njihov predlog rješenja problema legalizacije “uzburkao ne samo barsku već i crnogorsku javnost”, on je dodao da legalizacija mora biti pravedna, a cijena realna, jer u suprotnom postupak legalizacije neće biti sproveden “i opet će se stati na pola puta".

Na tribini su se predstavili i odbornički kandidati ove liste sa Topolice mr Irina Dabović, Aleksandar Otašević, Gordana Ratknić, Ljubomir Vukoslavčevic, Amir Arabelović, Aleksandar Madžar, Vladimir Dragović, Srđan Mijović, Zilha Kojić i Marina Kovačević.

Bonus video: