"Bar za 21. vijek": Renoviraćemo mostić na šetalištu, osvijetlićemo ga, zamijeniti ogradu

109 pregleda 2 komentar(a)
most Bar, Bar za 21. vijek, Foto: Bar za 21. vijek
most Bar, Bar za 21. vijek, Foto: Bar za 21. vijek
Ažurirano: 09.05.2018. 14:11h

Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA navode da su uradilisveobuhvatan program za grad Bar.

"Iako ćemo u susret ovim izborima ukazati na mnogo loše stvari koje je Baru donijela pogubna DPS politika, naše težište će i dalje biti predstavljanje konkretnih projekata i rješenja svakodnevne probleme građana Bara. Ljudi za 21. vijek su uradili projekat koji će mještanima uljepšati život. Jedno od omiljenih mjesta okupljanja barskih mališana i njihovih roditelja je svakako mostić koji povezuje barsko sa šušanjskim šetalištem. Sa mosta se vidi ušće rijeke Željeznice u Jadransko more, a posebno je zanimljivo mališanima zbog atrakcije koja privlači njihovu pažnju", navodi se u saopštenju.

U koaliciji smatraju da ovakvo, samo po sebi prelijepo mjesto mora postati prijatan ambijent, sa čistim koritom rijeke i čistom okolinom.

"Renoviraćemo mostić na šetalištu, osvijetlićemo ga rustičnim fenjerima i zamijeniti staru ogradu novom. Postojeći beton ćemo zamijeniti kamenom u mediteranskom stilu, očistiti korito rijeke i ušća, te obaloutvrdom spriječiti dalje odronjavanje. U 21. vijeku građani i nadležne službe će čuvati prirodu koja nama i našim mališanima nesebično pruža toliko zadovoljstva. Zato, "Bar za 21. vijek” je najbolji izbor za sve Barane."

Bonus video: