DPS Budva: Odzvonilo novoj privremenoj vlasti

"Dobili smo na odgovornim funkcijama partijski podobne a nestručne kadrove koji ni stručnu spremu nemaju, dobili smo zabranu rada svima koji nijesu pristalice Demokrata...", navode, između ostalog, iz DPS Budva
13 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.07.2017. 12:57h

Kredibilitet, volja, energija, posvećenost, želja za boljitkom, sloga, znanje ključne su stvari koje su nedostajale novoj privremenoj vlasti u Budvi, ocjenjuju iz DPS-a tog grada.

"Novoj vlasti nije bilo bitno da ikoga, sem sebe, povede u bolje sjutra, stoga je bilo i za očekivati da će se brzo saplesti o svoje nerealne i loše ambicije. Jedan od dokaza za to je i današnje neodržavanje nastavka započete sjednice SO Budva zbog nedostatka kvoruma, podsjetimo, deveta sjednica počela je 30. maja.Odlazeći predsjednik opštine Budva kaže da je spreman da izadje na nove izbore, sve pohvale za hrabrost, no pitamo se koja obećenja će sada dati sugradjanima kad nijedno od prethodnih nije ispunio, da podsjetimo na neka od njih; Novi privremeni predsjednik obećao je depolitizaciju, fer uslove pri zapošljavanju, rješavanje komunalnih problema u Budvi, obećao je da će gradom upravljati mladi i sposobni ljudi, da će biti adresa za razumijevanje i pomoć svima koji mu se obrate, obećao je i rješavanje problema koji muče obične gradjane, obećao je izmjenu DUP-ova Budva centar i Petrovac centar, obećao je Budvu bez podjela, revanšizma i nepotizma", navodi se u saopštenju DPS Budva.

Oni dodaju da su dobili "grad podjela, mržnje i revanšizma"

"Dobili smo na odgovornim funkcijama partijski podobne a nestručne kadrove koji ni stručnu spremu nemaju, dobili smo zabranu rada svima koji nijesu pristalice Demokrata, umjesto adrese za razumijevanje dobili smo zatvorena vrata kabineta predsjednika pod izgovorom „Bavim se ozbiljnim stvarima“, mladih ljudi, o kojima je takodje govorio, nigdje nema, običan gradjanin je, odmah nakon što je stupio na dužnost, prestao da mu bude važan, od izmjena DUP-ova takodje nije bilo ništa. Istinski smo dobili grad podjela, mržnje i revanšizma. Da je tako govori i izjava odlazećeg predsjednika u kojoj kaže da prezire 33 odnosno 37 odsto glasača koji su podržali DPS u Budvi. Da li je to rječnik jednog predsjednika opštine? Lijepo smo vam govorili, nemojte se baviti DPS-om, bavite se svojim poslom, nijeste htjeli da slušate... .", zaključuju iz DPS Budva.

Bonus video: