Demokrate: Glavni problem mještana Donjeg polja su nezaposlenost i vodosnabdijevanje

"Kako su naveli u razgovoru sa predsjednikom Demokrata, čak ni ulice oko "Bojane" nijesu asfaltirane ni nakon radova na osnovnoj kanalizacionoj mreži"
7 komentar(a)
Demokrate Donje Polje, Foto: Demokrate
Demokrate Donje Polje, Foto: Demokrate
Ažurirano: 06.07.2017. 14:32h

Nezaposlenost i vodosnabdijevanje glavni su problem mještana Donjeg polja, saopštile su Demokrate.

Time su nastavile da obilaze domaćinstva na području Cetinja, gdje su posjetili i porodicu Laličić.

Na terenu su su ponovo bili Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata, generalni sekretar, Boris Bogdanović kao i rukovodstvo cetinjskih Demokrata,

"S obzirom na to da je u cijeloj Prijestonici stopa nezaposlenosti među najvećom u državi, ne iznenađuje nas što su se predsjedniku Bečiću domaćini iz Donjeg polja žalili na nezaposlenost, usled koje sve više mještana napušta ovaj kraj. Problem nezaposlenosti mještane opeterećuje isto koliko i problem sa vodosabdijevanjem ili saobraćajnicama. Zaista je apsurdno i nezamislivo da u 21.vijeku mještani Donjeg polja nemaju vodu i nemaju asfaltirane ulice. Kako su naveli u razgovoru sa predsjednikom Demokrata, čak ni ulice oko "Bojane" nijesu asfaltirane ni nakon radova na osnovnoj kanalizacionoj mreži. Međutim, najveći problem im predstavlja plavljenje ponora, te tako mještani u periodu intenzivnih kiša po kojima je Cetinje poznato strahuju za svoja imanja i domove", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: