Radunović: Spremni smo da u Skupštini provedemo cijelo ljeto

"Mi ovdje ne branimo Nebojšu Medojevića, mi branimo tradicionalnu Crnu Goru", poručio je Mandić
77 pregleda 38 komentar(a)
DF, skupština, Foto: Screenshot (Facebook)
DF, skupština, Foto: Screenshot (Facebook)
Ažurirano: 02.07.2017. 19:42h

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da su poslanici DF-a i veliki dio Crne Gore obrukani postupkom predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića koji nije dozvolio da mitropolit Amfilohije danas uđe u Parlament.

"Čekamo da se Ivica Stankovć odluči, a ako se ne odluči, spremni smo ovdje da provedemo i cijelo ljeto i da svijetu pošaljemo sliku kakva je Crna Gora pod režimom Mila Đukanovića", poručio je Radunović u live uključenju putem svoj Facebook naloga.

Andrija Mandić se zahvalio mitropolitu koji je danas bio uz njih i izrazio solidarnost i podršku. Poslanici su posebnu zahvalnost iskazali sestri Itani iz Bara.

"Mi ovdje ne branimo Nebojšu Medojevića, mi branimo tradicionalnu Crnu Goru", poručio je Mandić i dodao:

"Demokratski front pokazuje kako je nekada izgledala Crna Gora, kada se čovjek mogao nasloniti na čovjeka, kada su ljudi vjerovali jedni drugima... Mi pokazujemo koliko čvrsto stojimo uz Nebojšu Medojevića i pokazujemo primjer na kojem treba da se vaspitava crnogorska mladež i gradi nova Crna Gora."

Radunović se na kraju live-a zahvalio direktorici Centra za istraživačko novinarstvo Crne Gore Milki Tadić-Mihović, koja je danas podržala Medojeviča. On je za sjutra najavio i nove posjete poslanicima.

Bonus video: