SNP: Damjanović čekao da mu mentori iz DPS jave šta da uradi

"Očigledno je da je propast plana samoproklamovanog poslanika Ključa Aleksandra Damjanovića i njegovih nalogodavaca da miniraju zakazivanje Osmog kongresa SNP-a, izazvao veliku nervozu u njihovim redovima", navodi se u reagovanju SNP
54 pregleda 9 komentar(a)
Aleksandar Damjanović, Foto: Boris Pejović
Aleksandar Damjanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.06.2017. 18:14h

Socijalistička narodna partija poručila je da "državni udar koji DPS i njemu bliski tajkuni pokušavaju da preko (Aleksandar) Damjanovića izvrše" u toj stranci "neće proći.

Iz SNP su reagovali na saopštenje dijela članova Glavnog odbora te partije u kojem je, između ostalog, navedeno da će uskoro isplivati "nečasne radnje pojedinaca koji su na imenu SNP-a stvarali ličnu korist i pokušali da je pretvore u svoje preduzeće"...

"Očigledno je da je propast plana samoproklamovanog poslanika Ključa Aleksandra Damjanovića i njegovih nalogodavaca da miniraju zakazivanje Osmog kongresa SNP-a, izazvao veliku nervozu u njihovim redovima. Razumijemo ih, jer ko gubi – ima pravo da se ljuti. Podsjećamo, sjednicu Glavnog odbora SNP-a napustilo je 37 od 152 člana. Takođe, ne kaže se slučajno – kompleksi su čudo. Sa druge strane, nije čudo što se Damjanović, krijući se iza jedne manje grupe članova Glavnog odbora, oglasio tri dana nakon sjednice. Po običaju, čekao je da mu njegovi mentori iz DPS-a jave šta da uradi ne bi li nanio štetu SNP-u", navodi se u reagovanju SNP-a.

Dodaju da "državni udar koji DPS i njima bliski tajkuni pokušavaju da, preko Damjanovića, izvrše u SNP-u - neće proći".

"Neka ne gube vrijeme, jer će to samo biti još jedna njihova propala investicija. Istovremeno, pozivamo jedan dio članova Glavnog odbora da ne dozvole da Damjanović i dalje manipuliše njihovim imenima, odnosno da ne budu podizvođači izvođača tuđih radova. S druge strane, očekujemo da će DPS i narednih dana u napadima na SNP koristiti Damjanovića, koji je, očigledno, dobrovoljno ili ne, prihvatio da bude Informer poslije Informera", zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Bonus video: