Perišić: SDP je za Cetinje uradio ništa

"Možda vas pozovemo na jednu izložbu pred izbore, pošto se jedino tada sjetite Cetinja, pa vam u slikama pokažemo kako je Cetinje izgledalo ranije, a kako izgleda sada"
105 pregleda 10 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 28.06.2017. 15:00h

Član Opštinskog odbora DPS Cetinje Vuk Perišić reagovao je na na otvoreno pismo člana predsjedništva SDP Cetinje Marka Vukčevića koje je uputio cetinjskom gradonačelniku Aleksandru Bogdanoviću.

Vukčević je u pismu Bogdanovića podsjetio na sve neispunjena obećanja vezana za taj grad.

"Kad kaže kozmetičko uređivanje potpisnik možda misli na ono što se radi u Košuti i na investicije i u gradu i na selu koje su nam donijele i donijeće nova zapošljenja. Kozmetika je što je uloženo u ulice kao što su Mojkovačka ili Bajova ili ulaz u grad, što su putevi do Cetinja daleko bolji i što će da budu još bolji. Kozmetika im je nova pijaca. I nove stambene zgrade za Cetinjanke i Cetinjane. Autobusku stanicu vode kao neispunjeno obećanje a nisu ni pošli da vide kako sad izgleda i što je napravljeno tamo. Kozmetika je novi vatrogasni dom i opremanje javnih preduzeća. Kozmetika im je izgleda i ono što se radi na Njegušima i što je urađeno u Lipskoj pećini i vodovod u Rijeci Crnojevića i mnogo drugoga što je učinjeno za naša sela", naveo je u reagovanju Perišić.

Dodaje da im je kozmetika "i rusko poslanstvo i uštede koje su napravljene preko nove javne rasvjete. Kozmetika je sve u istorijskom jezgru. Kozmetika je nova kanalizaciona mreža za cio grad".

"Da ovaj odgovor na pitanja SDP-a ne bi bio nepotpun najavljujemo koje će kozmetičke promjene da prate kao posmatrači idućih nedjelja. Jer oni nikad nisu doprinosili bilo kakvim radovima u gradu pa ne mogu biti ništa drugo osim posmatrača. Kozmetika će da budu biznis inkubatori za mlade. Kozmetika će da bude i gradnja stadiona. Kozmetički se uređuje Belvederska a uskoro i Mojkovačka sve do Bajica. Kozmetički se ulazi u saniranje deponije i ponora. Kozmetički u kraj ulaze radovi na putu prema Njegušima a počinju na trgu i pijaci. Kozmetički će da se radi po Riječkoj i Katunskoj nahiji", naveo je Perišić.

Navodi i da "kad neko nije upućen i kad je pristrasan onda sve to možda i može da bude kozmetika".

"Možda vas pozovemo na jednu izložbu pred izbore, pošto se jedino tada sjetite Cetinja, pa vam u slikama pokažemo kako je Cetinje izgledalo ranije, a kako izgleda sada. Kad mi eto priznajemo da radimo kozmetički onda je red da budete pošteni i objasnite građanima šta ste vi ikad uradili za njih. Lako ćete to da im objasnite jer je to jedna riječ. Ništa. To ste uradili. Zato vas molimo, kad ne pomažete da makar ne smetate. Nemamo vremena za vas", zaključio je Perišić.

Bonus video: