Danilović o Kneževićevom pozivu da svjedoči: Nemam šta da krijem

"Došao bih i da to podrazumijeva skidanje imuniteta i vratio se u parlament da glasam tim povodom", napisao je između ostalog Danilović na svom fejsbuk profilu
82 pregleda 12 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Jadranka Ćetković
Goran Danilović, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 25.06.2017. 17:00h

Da sam na vrijeme shvatio šta je cilj naknadnog obračuna sa mnom od strane lidera DNP i čelnika DF Milana Kneževića ne bih ulazio u polemiku, koliko je god nezgodno ćutati oko ovakvih tema, saopštio je danas Goran Danilović, zamjenik predsjednika Demosa i bivši ministar unutrašnjih poslova.

On je reagovao na jučerašnju izjavu Kneževića koji je rekao da će "što se njega tiče Danilović biti pozvan da svjedoči u slučaju državni udar".

"Dakle, namjera je bila da me obavijeste da ću biti pozvan za svjedoka u slučaju "državni udar"! Došao bih i samo na pristojan poziv i bez hajke jer nemam šta da krijem. Došao bih i da to podrazumijeva skidanje imuniteta i vratio se u parlament da glasam tim povodom. Odazvao bih se i bez svađe. Ko god cijeni da mogu pomoći svojim iskazom tu sam. Tu sam i za one koji mi prijete krivičnim prijavama od početka. Tu sam kao što sam bio cijelo vrijeme. Ipak, da se zna, od mene se može očekivati da kažem samo ono što znam, što sam čuo i vidio. Niti oduzimam, niti dodajem. Svjedok da - svjedok saradnik nikad", napisao je Danilović na svom fejsbuk profilu.

Bonus video: