SNP: Nezadovoljni članovi Glavnog odbora podrivaju stranku

"Vrijeme je da se i njima i njihovim mentorima kaže - dosta je bilo. A pravo mjesto za to je upravo Kongres SNP. Zato ga se i toliko plaše"
51 pregleda 5 komentar(a)
Slađana Kaluđerović, Foto: SNP
Slađana Kaluđerović, Foto: SNP
Ažurirano: 23.06.2017. 16:41h

Socijalistička narodna partija poručila je "nezadovoljnom" dijelu članova Glavnog odbora stranke da je konačno došlo vrijeme da se polože računi.

Iz SNP su reagovali na saopštenje dijela članova Glavnog odbora partije koji su navelči da je stranka dovedena na najniže grane od svog postojanja, a da "Srđan Milić sa grupom koju je okupio oko sebe, ide ka tome da je ugasi".

"Ukazujemo da Glavni odbor ima 152 člana i da potpisi 51 nezadovoljnih iz istih par gradova potvrđuju zvanično saopštenje partije da su odluke koje osporavaju donijete dvotrećinskom većinom i u skladu sa Statutom. Ukoliko se zaista bore za interese SNP-a, onda ne razumijemo toliku paniku zbog zakazivanja Kongresa, osim ako nijesu i sami svjesni da su sve radili na štetu partije, pa se plaše gubitka funkcija i privilegija koje su itekako uživali", navodi se u reagovanju koje potpisuje portparol SNP Slađana Kaluđerović.

Ona je navela da 51 član Glavnog odbora SNP na sve načine pokušava da "izbjegnu suočavanje sa većinskom voljom u SNP.

"Na lukav se način trude da skrenu pažnju sa činjenice da su upravo oni ti koji, zarad tuđih interesa, hronično podrivaju stranku. Vrijeme je da se i njima i njihovim mentorima kaže - dosta je bilo. A pravo mjesto za to je upravo Kongres SNP. Zato ga se i toliko plaše", zaključila je Kaqluđerović.

Bonus video: