DF: Katnić je tempirana bomba, da stisne petlju i dođe u Skupštinu

U Demokratskom frontu očekuju da generalni direktor Javnog servisa Andrijana Kadija i liderima DF-a omogući da pojedinačno odgovore na, kako su rekli, sve neistine i optužbe koje je Katnić izrekao na račun DF-a
78 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Luka Zeković
Demokratski front, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.06.2017. 17:12h

Nakon sinoćnjeg gostovanja specijalnog tužioca Milivoja Katnića i tvrdnji koje je iznio u intervjuu na Radio-televiziji Crne Gore, Demokratski front je pozvao specijalnog tužioca da dođe u parlament, kako bi pred građanima razmotrili njegove dokaze i sumnje.

„Još jedno u nizu javno posrnuće Katnića, ovog puta na Javnom servisu, trebalo bi da zabrine svakog građanina u Crnoj Gori, jer se radi o izopačeno ostrašćenoj individui i tempiranoj bombi koja bi svakog trenutka mogla da eksplodira“, saopšteno je iz DF-a.

U Frontu, kako su rekli, nemaju nikakvu dilemu da će Katnić i nakon ovog saopštenja DF-a početi sa „lomljenjem inventara i televizora po tužilaštvu“.

„Zato ga i pozivamo da ne iskaljuje svoj bijes na inventaru i zaposlenima u specijalnom tužilaštvu, već da stisne petlju i dođe u Skupštinu kako bi pred građanima pretresli njegove „dokaze“ i „sumnje“, rekli su iz DF-a.

Kako smatraju, u tom sučeljavanju bi se svi dokazi i sumnje okrenule protiv Katnića koji bi „bio ekspresno smijenjen zbog zloupotrebe službenog položaja, primanja mita i veza sa organizovanim kriminalnim grupama“.

Iz DF-a navode da Katnićeva „javno demonstrirana mržnja prema liderima DF-a i potreba za ličnim obračunom“ najbolje govori o njegovom doživljaju institucije specijalnog tužilaštva, „koje je postalo talac njegovih paranoičnih konstrukcija“.

„Pošto je Katnić pobjegao od sučeljavanja sa poslanicima DF-a u Skupštini, plan je bio da mu se upriliči emisija na javnom servisu, kako bi se u meditativnoj atmosferi gađao sa članovima ZKP-a, ne bi li se stvorio privid kako poznaje materiju“, rekli su iz DF-a.

U tom savezu očekuju da generalni direktor Javnog servisa Andrijana Kadija i liderima DF-a omogući da pojedinačno odgovore na, kako su rekli, sve neistine i optužbe koje je Katnić izrekao na račun DF-a.

„U protivnom smatraćemo da se radi o namjernoj medijskoj sačekuši koja je imala za cilj da Katniću osigura bjekstvo od suočavanja sa DF-om u Skupštini“.

Bonus video: