Konstatovana ostavka Milića, predsjednika biraju za najviše 60 dana

"Glavni odbor je za predsjedavajućeg partijom do Kongresa, u skladu sa Statutom SNP-a, odredio Srđana Milića, a za zamjenika predsjedavajućeg Branka Ivanovića", navodi se u saopštenju SNP
82 pregleda 6 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.06.2017. 14:37h

Glavni odbor Socijalističke narodne partije konstatovao je ostavku predsjednika stranke Srđana Milića, a shodno Statutu, Kongres partije na kojem će se birati novi predsjednik biće održan u roku od 60 dana.

Kako je saopšteno, Glavni odbor je donio je odluku o produženju mandata odboru SNP-a u Glavnom gradu i na Cetinju, kao i opštinskim odborima u Andrijevici, Beranama, Bijelom Polju, Baru, Gusinju, Kolašinu, Mojkovcu, Petnjici, Plužinama, Plavu, Pljevljima, Rožajama, Tivtu, Kotoru, Ulcinju, Šavniku, Herceg Novom i Žabljaku.

Glavni odbor SNP-a je, na elektronskoj sjednici, donio odluku o popuni upražnjenih mjesta u Glavnom odboru.

"Glavni odbor je za predsjedavajućeg partijom do Kongresa, u skladu sa Statutom SNP-a, odredio Srđana Milića, a za zamjenika predsjedavajućeg dr Branka Ivanovića. Glavni odbor je odredio Milića, Ivanovića, potpredsjednicu partije Danijelu Pavićević i sekretara Izvršnog odbora Spasoja Kovačevića za pripreme u vezi zakazivanja Kongresa", navodi se u saopštenju SNP.

Bonus video: