URA iz Plava: Nesposobna Vlada odlučila da iseli cijeli sjever

Iz URE poručuju da bez snažnih korijenitih promjena i svrgavanja kriminalnih struktura sa vlasti, koje su progutale privredu sjevera, nema napretka za Plav ali ni za druge opštine sjevera
10 komentar(a)
Dritan Abazović, URA, Plav, Foto: URA
Dritan Abazović, URA, Plav, Foto: URA
Ažurirano: 16.06.2017. 11:34h

Rukovodstvo Građanskog pokreta URA na čelu sa predsjednikom Dritanom Abazovićem, boravilo je juče u radnoj posjeti Plavu. Tokom posjete Abozović je sa potrpedsjednicom Suadom Zoronjić i izvršnim direktorom stranke Zoranom Mikićem razgovarao sa novim članovima i simpatizerima pokreta URA u tom gradu.

Kako je saopšteno iz URA, konstatovano je da aktivnosti Građanskog pokreta u Plavu dobijaju na dinamici i da će se brzo zaokružiti i infrastruktura partije u tom gradu.

“Zaista je nevjerovatno da i pored velikih prirodnih resursa i nesvakidašnjih ljepota plavskog kraja, mladi ljudi većinom žele da napuste Plav. Nedostatak perspektive, novih radnih mjesta i zapuštenost sjevera od strane državne vlasti, uslovili su veliki društvenu apatiju. Plavu ali i cijelom sjeveru Crne Gore mora se posvetiti posebna pažnja”, ističu nakon posjete iz URE.

Iz URE poručuju da bez snažnih korijenitih promjena i svrgavanja kriminalnih struktura sa vlasti, koje su progutale privredu sjevera, nema napretka za Plav ali ni za druge opštine sjevera i da Crna Gora ima sve pretpostavke da bude razvijena i bogata država i da tome poseban doprinos treba da da Plav sa svojim resursima”.

Bonus video: