Demokrate Mojkovac poručile DPS-u: Ako niste ispunili očekivanja, onda je sazreo trenutak za vašu smjenu

Mojkovačke Demokrate su kazale da ih od partije koja je u Nikšiću zavela jednopartizam, ništa ne čudi
56 pregleda 1 komentar(a)
Demokrate Mojkovac, Foto: Demokrate
Demokrate Mojkovac, Foto: Demokrate
Ažurirano: 14.06.2017. 15:19h

Mojkovački odbor Demokrata poručio je DPS-u da je njihova partija oformljena prije dvije godine i da je za to vrijeme uspjela da pobijedi njihove "šefove i šefove organizovanih kriminalnih grupa u Kotoru, u Budvi, u Herceg Novom, kao što će to učiniti i u Mojkovcu na izborima na jesen"

Oni su reagovali na saopštenje u kojem DPS poručuje Demokratama da se ne brinu za Mojkovčane.

"Gospodo iz DPS-a, Demokrate su oformljene tek prije dvije godine. Nego, mi smo sigurni da tu stvar itekako dobro znate, jer su za te dvije godine Demokrate uspjele da pobijede vaše šefove i šefove organizovanih kriminalnih grupa u Kotoru, u Budvi, u Herceg Novom, kao što će to učiniti i u Mojkovcu na izborima na jesen. Očito je da vi očekujete da će na tim izborima Mojkovčani, prije nego što glasaju, cijeniti vaše silne planove u vezi sa Mojkovcem, ali ne i ono što je vaš minuli rad „na svakom polju“ u Mojkovcu u toku prošlogodišnjeg mandata. Međutim, gospodo, građani se na izborima opredjeljuju imajući u vidu i ono što je vaš (ne)rad u toku prethodne četiri godine. Ako niste, kao što niste, u toku prethodnog mandata ispunili očekivanja, onda je sazreo trenutak za vašu smjenu. Zato postoji demokratska tekovina za koju vi ne želite da čujete, a to je smjenjivost vlasti", saopštile su mojkovačke Demokrate.

Mojkovačke Demokrate su kazale da ih od partije koja je u Nikšiću zavela jednopartizam, ništa ne čudi.

"Neprestano pozivanje na izborni program s vaše strane samo svjedoči o tome da, u odsustvu bilo kakvih konkretnih postignuća, građanima Mojkovca želite da ponudite simulakrum umjesto stvarnosti i obećanja umjesto realizovanih projekata. Dokad ćete ono što niste ni počeli da radite, a što, navodno, planirate učiniti, predstavljati kao već gotov posao, od kojeg će koristi imati mještani Pržišta ili bilo kog drugog mjesta? Građani Mojkovca već sa neskrivenim interesovanjem iščekuju vaše sljedeće saopštenje jer i njih zanima šta ste to uradili u toku prethodnog mandata. A i vi računate da građani više vjeruju vašim saopštenjima nego svojim očima. Vaše funkcionisanje po principu „država-to sam ja“ očigledno se prenosi i na lokalni nivo. Stav „Mojkovac-to sam ja (čitaj Duško Marković)“ najbolje se ogleda u vašoj grotesknoj izjavi da odgovarate u ime Mojkovca i Mojkovčana. Pustite vi, Markoviću, Veljoviću, Stanišiću građanke i građane Mojkovca da sami kažu šta misle o vama i vašoj vladavini, a mi smo sigurni da će njihov odgovor na izborima na jesen u vašem rodnom gradu za vas biti najneprijatnije iznenađenje", zaključeno je u saopštenju mojkovačkih Demokrata.

Bonus video: