Zogović: Predaja ratifikacionih instrumenata je predaja zemlje na upravu NATO-u

"To ostavlja mogućnost da posle oslobođenja od Đukanovćeve kriminalne vlasti, novi saziv slobodnog parlamenta poništi sramnu odluku sa Cetinja", rekao je Milun Zogović.
104 pregleda 3 komentar(a)
Milun Zogović, Foto: Demokratska narodna partija
Milun Zogović, Foto: Demokratska narodna partija
Ažurirano: 05.06.2017. 10:47h

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Milun Zogović kazao je da je predavanje ratifikacionih instrumenata u Vašingtonu, zapravo finalna predaja zemlje i građana na upravu NATO-u

"Predavanje ratifikacionih instrumenata u Vašingtonu, je zapravo finana predaja zemlje i građana na upravu NATO-u. Ovim činom NATO intendant Milo Đukanović u cilju očuvanja monopola vlasti, stvarne vlasnike Crne Gore i formalno uvodi u posjed, pokušavajući da ovu brutalnu veleizdaju građanima servira ko najveće dostignuće i politički domet savremene Crne Gore, krojene po njegovim nemoralnim, izdajničkim i kleptomanskim aršinima. Današnji dan jedino se adekvatno može porediti sa 12. julom 1941. godine i petrovdanskim saborom, jer im je osnovno obilježje i vezivna nit kapitulacija kao najveće dostignuće a podaništvo kao stil života njihovih promotera. Zato i nije slučajno što će takozvane instrumente predati upravo Srđan Darmanović, grantovac regrutovan u prvom pozivu, ciji se ukupni profil potpuno uklapa i preklapa sa sramnom ulogom koja mu je povjerena", rekao je Zogović.

On je dodao da u moru "nedemokratskih odluka akruelne vlasti, koja je građanima uskratla pravo da sami odlučuju o svojoj sudbini, odluka o uguravanju Crne Gore u NATO imaće dugotrajno najštetnije posledice."

"Ova odluka upravo znači mijenjanje temelnjih duhovnih, kulturnih i istorijskih vrijednosti Crne Gore i pravljenje pakta sa “đavolom” koji je ironično krstio sebe u milosrdnog anđela, kada je sa sigurne distance ubijao nevinu djecu i civile kroz prezentaciju tomahavk demokratije. I dok režimski mediji histerično proganjaju nepostojeće neprijatelje sa istoka, neovisni Montenegro ulazi u finalni obračun sa čojskom i sojskom Crnom Gorom, sa tendencijom osvete za sve ono sto je do danas bila na “krivoj strani istorije”, što nije bila izdajnička i kolaborantska. Tragično je u šta su “džemperaši “ pretvorili našu otadžbinu, i kako se društvo suviše lako miri sa nelegitimnom vladavinom Sinđelićeve vlade, koja represivnim nasiljem nad onima koji su i dalje kadri da se suprostave pokušava obezbijediti apsolutna poslušnost. Obećavajuće je što desetine miliona uložene u promotivnu NATO kampanju i besomučno medijsko ispiranje mozgova nisu dali gotovo nikakvog rezultata jer se većinska Crna Gora otvoreno protivi priključenju ovom vojnom antiruskom savezu. To ostavlja mogućnost da posle oslobođenja od Đukanovćeve kriminalne vlasti, novi saziv slobodnog parlamenta poništi sramnu odluku sa Cetinja, u ostalom mi smo se na istorijskoj skupštini narodnih predstavnika Crne Gore, održanoj u Murini na to javno obavezali, a u Crnoj Gori za razliku od neovisnog Montenegra riječ se i dalje najviše poštuje", rekao je Milun Zogović.

Bonus video: