Milošević: Jedino URA i Demokrate okupiraju Koničane pričom o prošlom vijeku

"Ali uzalud su se udružili u 21. vijeku, jer im Konik ne vjeruje, što pokazuju na svim izborima gdje ubjedljivo dobija Demokratska partija socijalista, ne zato što su joj na listi odbornici svih vjera i nacija, jer je to osnova djelovanja DPS-a, već zato što ima najbolje predstavnike, realne projekte i iznad svega, rezultate koje vide građani ove mjesne zajednice"
297 pregleda 15 komentar(a)
Dijana Milošević, DPS, Foto: DPS
Dijana Milošević, DPS, Foto: DPS
Ažurirano: 07.05.2018. 10:59h

Jedino ko okupira građane Konika je koalicija URA-Demokrate, koja se sjeti ove mjesne zajedice samo pred izbore, pa ni tada sa konkretnim prijedlozima za ovaj dio Podgorice, već sa pričom o prošlom vijeku, Drugom svjetskom ratu, i o tome kako se Aleksa i Dritan drže za ruke, jer je to za njih ogromno dostignuće, poručila je Dijana Milošević, kandidatkinja za odbornika sa liste "Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović” u reagovanju na izjavu lidera Demokrata Alekse Bečića.

"Ali uzalud su se udružili u 21. vijeku, jer im Konik ne vjeruje, što pokazuju na svim izborima gdje ubjedljivo dobija Demokratska partija socijalista, ne zato što su joj na listi odbornici svih vjera i nacija, jer je to osnova djelovanja DPS-a, već zato što ima najbolje predstavnike, realne projekte i iznad svega, rezultate koje vide građani ove mjesne zajednice", kazala je Milošević.

Ona je dodala da, sa druge strane, građani te mjesne zajednice, "vide i nacionalizam koji URA-Demokrate šire svakim danom" potencirajući multinacionalnost liste, "kao da Koničani nijesu samo prije neki dan pročitali kako ponižavaju njihovog komšiju Isena Gašija samo zato što se tako zove što je predsjednik Romskog savjeta i stanuje na Vrelima Ribničkim i ima desetoro djece".

Zbog takve politike, tvrdi Milošević, kandidati im i napuštaju liste - "kao što je to bio slučaj u Tuzima gdje im je kandidat za odbornika koga su bez pitanja stavili na listu, sa gađenjem, kako je rekao, odbio da bude na listi naglašavajući da potpiruju nacionalne strasti po Tuzima. Napadom na Isena Gašija to su još jednom potrvdili".

"Zbog svega ovoga, građani Konika će, na izborima 27. maja, otjerati Dritana i Aleksu u još jedan poraz u nizu, jer više obećanjima o pobjedi ne vjeruju ni u koaliciji URA-Demokrate, a kamoli Koničani", zaključila je Milošević.

Bonus video: