Radunović: Sud za prekršaje obustavio postupak koji je ASK pokrenula protiv DF

"Iz dana u dan podižu nove optužnice protiv DF-a, bez dokaza, satanizuju nas u medijima i po društvenim mrežama, a kad iste dođu na dnevni red, pokaže se da su plod besprizorne političke podrške Demokratskoj partiji socijalista"
3 komentar(a)
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.06.2017. 14:53h

Sud za prekršaje obustavio je postupak koji je Agencija za sprječavanje korupcije (ASK) pokrenula protiv Demokratskog fronta (DF), saopštio je funkcioner tog saveza, Slaven Radunović.

Agencija, kako je naveo Radunović, mora da "oslobodi" 346.000 eura koje je DF zaradio izbornim rezultatom.

"Sud je danas obustavio prekršajni postupak koji je ova agencija protiv nas pokrenula još u oktobru, bez ikakvog zakonskog osnova, samo da bi nam onemogućila normalno poslovanje i zbog koje je račun Nove srpske demokratije mjesecima u blokadi", napisao je Radunović na svom Facebook profilu.

Kako je ocijenio, maske polako padaju.

"Iz dana u dan podižu nove optužnice protiv DF-a, bez dokaza, satanizuju nas u medijima i po društvenim mrežama, a kad iste dođu na dnevni red, pokaže se da su plod besprizorne političke podrške Demokratskoj partiji socijalista. Na to iz režima odgovaraju novim optužnicama, kako bi se zaboravilo da su prethodne bile podvala. Sve će ovo neko morati da plati. Po zakonu", poručio je Radunović.

Bonus video: