Đukanović razgovarao sa ambasadorom Palestine

Iz DPS-a je rečeno da je amabasador Hantouli istakao da je njegova zemlja upravo fokusirana na takve inicijative i da s tim želi da upozna što više članica UN širom svjeta
3 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.05.2017. 13:40h

Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović primio je danas Ambasadora Palestine u Crnoj Gori Rabi Al Hantoulia, saopšteno je iz DPS-a.

"Predsjednik Đukanović je zahvalio na inicijativi za susret što je bila prilika da upozna ambasadora da je Crna Gora stabilna na putu svojih ciljeva, integracija u NATO i EU, i da su ekonomski i demokratski razvoj ključni zadaci državne politike, čemu DPS kao vodeća partija daje svoj puni doprinos. On je izrazio zadovoljstvo što je u prethodnom periodu s Palestinom ostvaren zavidan nivo političke komunikacije i saradnje, u duhu tradicionalnog prijateljstva, kao i interesovanje za mirne i diplomatske inicijative koje dolaze sa svih adresa iz tog regiona", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a je rečeno da je amabasador Hantouli istakao da je njegova zemlja upravo fokusirana na takve inicijative i da s tim želi da upozna što više članica UN širom svjeta.

"Obostrano je izraženo interesovanje za unapređenje saradnje na ekonomskom i kulturnom planu, kao i u drugim oblastima i razmjenjena mišljenja o aktuelnim procesima na Zapadnom Balkanu i Bliskom Istoku."

Bonus video: