Muk: Zastrašivanje građana na tzv. javnom servisu, bez Mila i DPS ne mogu da zamisle CG

Muk je naveo da se u emisiji išlo dotle da se kao jedina alternativa postojećem stanju stvari, predstave Bosna, Sirija, rat i kolone izbjeglica iz Crne Gore
7214 pregleda 17 komentar(a)
Muk, Foto: Savo Prelević
Muk, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Upravnog odbora Instituta Alternativa saopštio je danas da je zastrašivanje građana sinoć nastavljeno u emisiji "Argumenti" na kako je poručio, tzv. javnom servisu RTCG ( okupiranom 2018.g od DPS).

"Jedan od crnjih u nizu crnih dana za javni servis. Desetine pitanja koja liče na odgovore, i odgovora koji objašnjenje svega vide u Rusiji, a bez Mila i DPS ne mogu da zamisle ni Crnu Goru ni građane Crne Gore, žive i zdrave", napisao je Muk na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da se u emisiji išlo dotle da se kao jedina alternativa postojećem stanju stvari, predstave Bosna, Sirija, rat i kolone izbjeglica iz Crne Gore.

"Samo zato što demokratska javnost traži istragu nezakonitog finansiranja vladajuće stranke, istinu o prvom milionu Predsjednika Crne Gore i oslobađanje državnih institucija iz okova jedne partije i jednog čovjeka. Emisija koju treba prikazivati studentima novinarstva", napisao je Muk.

Bonus video: