Fanfani: Socijaldemokratska ideja dodatno ojačana u Herceg Novom

Po njenim riječima, Socijaldemokrate posebnu zahvalnost duguju onim građankama i građanima Herceg Novog koji su ih, kako dodaje, olovkom podržali i ukazali im povjerenje
112 pregleda 2 komentar(a)
Tatjana Fanfani, Foto: Socijaldemokrate
Tatjana Fanfani, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 10.05.2017. 10:36h

Socijaldemokrate su veoma zadovoljne rezultatom koji je ostvaren na lokalnim izborima u Herceg Novom, "koji je gotovo dva i po puta bolji nego onaj na parlamentarnim izborima, a time je definitivno potvrđeno da je ideja partije sačuvana i trajno utemeljena", kazala je nosilac liste Socijaldemokrata Herceg Novi “Socijaldemokrate Ivan Brajović - Dosljedno za Herceg Novi” Tatjana Fanfani.

“Ispostavilo da je samostalan nastup Socijaldemokrata na ovim izborima bio pun pogodak. Za par mjeseci od parlamentarnih izbora osvojili smo gotovo dva i po puta veću podršku u odnosu na oktobar 2016. godine, što samo potvrđuje da je istinska socijaldemokratska ideja dodatno ojačana u Herceg Novom, a time i trajno utemeljena i ovaj rezultat nas još više obavezuje da na pravim socijaldemokratskim vrijednostima još jače istrajavamo i u narednom periodu”, poručila je ona.

Fanfani se ovom prilikom zahvalila svim Novljankama i Novljanima koji su na ovim izborima položili još jedan ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema svom gradu i naglasila je da će Socijaldemokrate u svom budućem učešću u radu Skupštine Herceg Novog, podržati one partije koje su istinski spremne da rade u interesu grada i građana Herceg Novog.

Po njenim riječima, Socijaldemokrate posebnu zahvalnost duguju onim građankama i građanima Herceg Novog koji su ih, kako dodaje, olovkom podržali i ukazali im povjerenje.

“Njih 759 ukazali su nam izuzetno povjerenje koje nas obavezuje da ga ogromnim trudom i radom opravdamo. Oni nam daju neizmjernu snagu da još jače i motivisanije nastavimo našu misiju za dobrobit i prosperitet svih građana Herceg Novog”, zaključila je nosilac liste SD-a.

Bonus video: